dimarts, 12 de juliol del 2011

Xerrada: Un altre model d'habitatge és posible!

ESTEU TOTES CONVIDADES DIMARTS DE 19 A 20 H  A LA PLAÇA DE LA REVOLUCIÓ (PAU CASALS).


SostreCívic

SostreCívic és una associació sense ànim de lucre que té per objectiu oferir propostes i solucions aplicables a la nostra societat per fer-la més justa i respectuosa amb les persones i l’entorn a través de valors aplicats a l'urbanisme i a un accés a l’habitatge no especulatiu.
Promou un nou camí d’accés a l’habitat basat en Models de Cooperatives d’Ús (MCU)segons el qual la propietat dels habitatges sempre resideix en mans de la cooperativa i on els seus membres hi participen i gaudeixen d’un ús indefinit de l’habitatge a través d’undret d'ús assequible.
  • Assessora, promou, gestiona i busca finançament per projectes d’accés a l’habitatge basats en Models de Cooperatives d’Ús (MCU) com el model Andel-SostreCívic, elFUCVAM-SostreCívic o el Wohnprojekte-SostreCívic.
  • Col·laborem amb administracions, associacions, cooperatives i altres organisme en promoció de models d’accés a l’habitatge, Plans Locals d’Habitatge, Memòries Socials, POUMs, projectes i treballs relacionats amb l’urbanisme, habitatge, energia, medi ambient i societat.
  • Assessorem a persones i grups de persones interessades en projectes MCU, en d’autogestió d’habitatge, projectes d’habitar, massoveria urbana, ecoaldees irehabilitació energètica i ambiental.
  • Apostem per una transformació ecològica i holística de l’entorn a través de plans comunitaris de barri que potenciïn les relacions humanes.
ESTEU TOTES CONVIDADES DIMARTS DE 19 A 20 H  A LA PLAÇA DE LA REVOLUCIÓ (PAU CASALS).