divendres, 8 de juliol del 2011

Desnonament aturat!!!!

Avui, a Mollet, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) i els indignats i indignades de Mollet, hem aturat el primer de molts desnonaments al nostre poble.

Uns veïns del barri de l'estació de frança, als que el seu advocat d'ofici havia deixat totalment indefensos davant les informacions judicials, havia de ser desnonat aquest matí a les 12:00. Entre membres de les associacions i veïns del barri ens hem arribat a concentrar 100 persones davant del portal de l'edifici per impedir que s'efectués el desnonament.

Finalment, ni la policia ni cap representant legal s'ha presentat a la convocatòria de desnonament, el que entenem com una victòria de la convocatòria per aturar-lo!!

Moltes gràcies a tots els participants i a tota la gent que ens dóna suport. Seguirem lluitant, seguirem evitant desnonaments, seguirem proveint a la gent de més drets dels que els bancs volen que tinguem!

7 comentaris:

  1. Hola a tots. Fora bo que abans de fer aquests tipus d'accions, us informessiu. Aquesta gent que son tan bones persones, tenen el que s'anomena un pis pastera. Durant mes de 5 anys han estat visquent mes de 12 perones, tenen denuncies per molestar als veïns, deutes amb la comunitat, bruticia, etc... i ara, ens han de donar pena?

    Per tant, estaria be que els hi ensenyessiu elements bàsics de convivència al nostre pais, i respecte als altres... per què ara vingueu dient que hem de permetre que continuin d'aquesta manera. Se'ns han estat pixant a la boca durant mes de 5 anys... i ara ens han de donar pena. Per flipar!

    ResponElimina
  2. NUESTRAS FELICITACIONES, pasito a pasito se consiguen las cosas ánimo
    Fusión de Escritores

    ResponElimina
  3. Animo a l'anònim del primer comentari a que sigui ell mateix qui els hi ensenyi elements bàsics de convivència. Potser ara que els veïns del poble els hem ajudat, i que han vist que pot existir la solidaritat desinteressada, estaran més predisposats a escoltar els precs dels veïns en quant a sorolls, brutícia, i deutes, sobretot si se'ls parla des d'una posició amical.

    Com deia Ghandi, si demostres que no t'afecta el rencor, conmouràs alguna cosa dins seu que els farà admirar-te, i els farà canviar cap a millor.

    ResponElimina
  4. Arnau, t'equivoques... ja vam fer aquesta acció i ens van tancar la porta als nassos . Per tant, no vinguis amb discursos facils, de solidaritat, integració, que si som racistes, etc... no tens rao. S'ha fet, s'ha intentat... i ens han tancat a la porta.

    Dediqueu esforços a qui realment ho necessita. Perdeu credibilitat defensant aquest tipus de persones, persones que no es volen integrar a la nostra societat... ahhh... això si, ara que tenen el problemes, el discuros serà...es que som racistes, es que no els ajudem, es que no se qeu, etc... i t'ho diuen a tu, i gent que si, que feu esforços i que hi ha casos que si son d'agrair el que feu... però en segons quins casos, abans de fer res, millor informar-se.

    Salutacions

    ResponElimina
  5. 1. No he dit racista a ningú. Entenc que molesti tenir veïns que no s'integren i incordien el veïnat.

    2. El que vaig dir és que ho torneu a intentar ARA, ara que la gent s'ha mogut per ells, ara tindreu més arguments per demanar que es moguin per la gent.

    3. Ajudem a la gent a la que el sistema i en especial bancs estafadors estan putejant. N'hi ha molts, i potser no analitzarem la trajectòria veïnal de totes les víctimes del sistema abans d'actuar. I no ajudar a una persona per rencor al seu passat tampoc va amb nosaltres.

    Espero que m'entenguis.

    ResponElimina
  6. “ Primer van venir pels jueus,
    i jo no vaig dir res, perquè no era jueu.
    Després van venir pels comunistes,
    i jo no vaig dir res, perquè no era comunista.
    Després van venir pels sindicalistes,
    i jo no vaig dir res, perquè no era sindicalista.
    Després van venir per mi,
    i ja no quedava ningú per defensar-me.”
    Pastor Niemöller, víctima dels nazis

    ResponElimina
  7. Es un tema difícil.
    Anònim 2:De moment, els bancs que foragiten les persones humanes, es queden el pis pel preu que volen,els roben el futur, però tampoc en treuen un rendiment. Sembla lògic arribar a un acord, que serveixi per ambdues parts(que són ben desiguals) Un lloguer pot ser una solució.
    Un tema de fons és per què, tants éssers humans han abandonat la seva llar, per venir a Can Lladre, a patir l'exclusió.

    ResponElimina

Deixa aquí els teus comentaris, opinions, suggerencies...
Deja aquí tus comentarios, opiniones, sugerencias...